Website:Factiuni

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
Other languages:
English • ‎Română


Add.png Notă: Lista tuturor facțiunilor serverelor poate fi găsită aici.


Caracteristici generale

Facțiunile sunt grupări speciale din care pot face parte jucătorii serverului. Daca nu doriți să fiți niste simplii civili, vă puteți integra intr-o facțiune. Corelând facțiunile cu viața reală, ele reprezintă într-o oarecare măsură, un job stabil.

Facțiuni RPG

Pagina deține o listă cu informații structurate în mai multe tabele, fiecare tabel cuprinzând:

 • Numele facțiunii
 • Numărul de membrii
 • Nivelul minim necesar pentru a aplica
 • Statusul aplicatiilor (deschise sau închise)
 • Data și ora la care aplicațiile se vor închide automat (dacă a fost setată o dată de către lider)
 • Un buton pentru a aplica în facțiune

Notă: Fiecare facțiune are numele scris folosind culoarea corespunzătoare ei.


Cum aplici?

Pentru a aplica într-o facțiune, din această pagină trebuie sa apăsați butonul Apply situat in dreptul numelui facțiunii. Websiteul vă va redirecționa către un formular pe care trebuie să-l completați, urmând ca după completare să trimiteți aplicația către liderul facțiunii la examinare.

Atentie: Atunci când completați o aplicație, nu vă grăbiți și nu exagerați cu detalii inutile. Folosiți un limbaj cald și decent, explicând strictul necesar de informații. O aplicație completată în grabă și superficial gândită, vă diminuează șansele de a fi acceptați. Trebuie să aveți în vedere faptul că aplicațiile completate de voi rămân permanent stocate în bazele de date ale serverelor și sunt vizibile pe profilul vostru.


Cum afli dacă ți s-a răspuns la aplicație?

Website-ul deține un sistem de notificări, astfel fiecare jucător este înștiințat atunci când liderul unei facțiuni oferă un răspuns aplicației voastre.

Nu ai fost acceptat?

Dacă un lider nu ți-a acceptat aplicația, nu-ți face griji. Perseverarea va duce la rezultate, este doar o chestiune de timp până ce vei fi acceptat într-o facțiune. Atunci când ești respins, citește atent răspunsul liderului și gândește-te la ce anume i-a lipsit aplicației tale. După ce ai înteles motivul respingerii, adună-ți ideile și completează o nouă aplicație. De data aceasta, ai grijă să acoperi greșelile din ultima aplicație.


Exemplu de aplicație

 1. Vârsta reală: 17 ani
 2. Număr de ore pe zi petrecute în joc: 4 ore
 3. Interval orar de joc: Intre orele 15:00 și 19:00
 4. Explicații pentru părăsirea facțiunilor anterioare:
  1. Los Santos Police Department - A activa în cadrul acestei facțiuni, înseamnă a-ți dărui o mare parte din timp jocului, pentru a duce la bun sfârșit raportul săptămânal impus. Curând va începe școala, așa că am decis să părăsesc facțiunea și să aplic în cadrul uneia pașnice pentru a-mi structura mai bine timpul liber.
  2. Hitmen Agency - Nu am părăsit agenția de asasini de bună voie, ci datotită greșelilor repetate. Am comis câteva greșeli ce nu se aflau în concordanță cu regulamentul facțiunii, prin urmare am fost demis cu 3 avertizări în facțiune (3 FW).
 5. Explicații pentru sancțiunile primite de la admini: Am primit ajail din partea unui admin în urmă cu 3 luni pentru comportament non-RP. Sancțiunea mi-a fost aplicată deoarece polițistul care mă soma să cobor din vehiculul aflat în flăcări, mi-a făcut reclamație. Vehiculul aflat în flăcări a explodat, eu fiind în el.
 6. Descrierea voastră ca persoană: Mă numesc Adrian, sunt din județul Argeș și sunt în clasa a 10-a. Iubesc vacanțele, iar în cadrul școlii mă descurc destul de bine. Sunt pasionat de filmele de acțiune și cel mai mult îmi place să le vizionez la un cinema 3D. Sunt în pas cu tehnologia și momentan încerc să-mi dezvolt capacitățile de programator. În timpul școlii programul meu este destul de încărcat, deoarece trebuie să am grijă de două lucruri importante și în același timp greu de acoperit: temele și prietenii. Atunci când am mai mult timp liber (în weekend-uri sau vacanțe), prefer să-mi petrec timpul ieșind la plimbări cu prietenii sau pur și simplu ocupându-mă de proiecte personale (de exemplu un website, sau un server).
 7. Te afli pe blacklistul unei alte facțiuni?: Nu
 8. Ai cunoștiințe de limba engleză: Da, am un vocabular bogat, doar timpurile verbale îmi mai pun bețe în roate câteodată.
 9. De ce dorești să te alături acestei facțiuni: Echipa de mecanici din Tow Truck Company mi s-a părut destul de liniștită și retrasă. Am nevoie de un loc prietenos, cu jucători pașnici și mai ales o facțiune al cărei raport de activitate nu necesită foarte mult timp.
 10. Care sunt planurile tale de viitor:
  1. Să mă distrez alături de prieteni atât în SA:MP, cât și în alte jocuri multiplayer.
  2. Să învăț diverse limbaje de programare la un nivel cât mai ridicat
 11. Alte informații folositoare pentru lider: Pot să activez în facțiune pe toată durata anului școlar, dacă va fi cazul.


Sfaturi

 • Niciodată să nu scrii un număr de ore petrecute pe zi în joc, mai mare decât cel real.
 • Niciodată să nu scrii aplicații de întindere foarte mare, deoarece vei plictisi liderul și este posibil sa nu fii acceptat în ciuda muncii depuse. Prezintă-te pe tine așa cum ești, cu bune și cu rele, fără să ții cont de un tipar anume. Descrie-te într-un mod plăcut, în felul acesta vei căpăta un plus de încredere.
 • Să nu minți niciodată în aplicație. Liderul poate să verifice anumite lucruri despre contul tău, iar dacă descoperă că ai mințit, îți va respinge aplicația. Nu este un sfârșit de drum dacă un lider ți-a respins aplicația, însă după cum am mai spus, aplicațiile rămân permanent stocate și sunt vizibile tuturor jucătorilor. Dacă ești respins pe motiv că ai mințit în aplicație, este posibil ca și ceilalți lideri să te respingă, din simplu fapt că nu prezinți încredere. Pentru a preveni producerea unei astfel de situații, să nu minți niciodată în aplicație.
 • Să joci măcar o oră pe zi, acest lucru fiind o cerinţă obligatorie în majoritatea facţiunilor.