Buy Vehicles

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română
#1
#2
#3

Citind acest articol, veți afla cum puteți cumpăra un anumit vehicul direct din DealerShip. DealerShip-ul este o clădire situată în estul orașului Los Santos (vezi imaginea din dreapta) și este cunoscută drept o agenție de distribuire a vehiculelor. Vehiculele cumpărate din DealerShip sunt noi, nu prezintă avarii și au kilometrajul setat la 0 kilometrii parcurși.


Caracteristici generale

 • DealerShip-ul are două uși (vezi imaginea din dreapta):
  • Ușa din partea stângă - De acolo se pot cumpăra vehicule standard.
  • Ușa din partea dreaptă - De acolo se pot cumpăra vehicule premium.
 • Vehiculele standard pot fi cumpărate doar începând cu nivelul 3. Aceste vehicule sunt limitate în funcție de stocul disponibil pe server.
 • Vehiculele premium pot fi cumpărate indiferent de nivelul deținut. Aceste vehicule au stoc nelimitat și pot fi cumpărate oricând.
 • Comanda /buyvehicle este protejată prin PIN.


Cum cumperi un vehicul nou?

Vehicule standard

Pentru a cumpăra unul dintre vehiculele standard ale serverelor RPG, urmează următorii pași:

 1. Poziționează-te lângă ușa din partea stângă a DealerShip-ului.
 2. Tastează comanda /buyvehicle.
 3. Selectează vehiculul dorit (utilizând săgețile < și >), după care apasă butonul Buy Model sau Test Model în cazul în care dorești să testezi vehiculul. Dacă optezi pentru testarea vehiculului, vei avea trei minute la dispoziție. Testarea vehiculului se va efectua într-un virtual-world, ceea ce înseamnă că nu te vei putea întâlni cu vreun alt jucător.
 4. Asigură-te că vehiculul pe care dorești să-l cumperi se află pe stoc. Dacă acesta are stoc 0 atunci nu va putea fi cumpărat din Dealership ci doar de la alți jucători.
 5. Imediat ce ai apăsat butonul Buy Model, vei ieși din DealerShip, iar noul tău vehicul va fi poziționat în parcarea subterană a DealerShip-ului. În cazul bărcilor și elicopterelor, folosiți comanda /v pentru a localiza noul vehicul cumpărat.

Notă: Găsiți lista vehiculelor standard pe pagina Standard Vehicles.

Vehicule premium

Pentru a cumpăra unul dintre vehiculele premium ale serverelor RPG, urmează următorii pași:

 1. Poziționează-te lângă ușa din partea dreaptă a DealerShip-ului.
 2. Tastează comanda /buyvehicle.
 3. Serverul îți va afișa câteva informații despre utilizarea și cumpărarea vehiculelor premium. După citirea lor, continuă mai departe apăsând Order.
  1. Pentru a cumpăra un vehicul premium asigură-te că ai un slot liber tastând comanda /vehicles.
  2. Vehiculele premium sunt permanente și nu pot fi vândute altor jucători.
  3. Acestea pot fi vândute către DealerShip pentru 40% din valoarea lor. Această sumă va apărea în partea dreaptă în momentul în care vei alege să cumperi vehiculul.
 4. Selectează vehiculul dorit (utilizând săgețile < și >), după care apasă butonul Buy Model sau Test Model în cazul în care dorești să testezi vehiculul. Dacă optezi pentru testarea vehiculului, vei avea trei minute la dispoziție. Testarea vehiculului se va efectua într-un virtual-world, ceea ce înseamnă că nu te vei putea întâlni cu vreun alt jucător.
 5. Imediat ce ai apăsat butonul Buy Model, vei ieși din DealerShip, iar noul tău vehicul va fi poziționat în parcarea subterană a DealerShip-ului. În cazul bărcilor și elicopterelor, folosiți comanda /v pentru a localiza noul vehicul cumpărat.

Notă: Găsiți lista vehiculelor premium pe pagina Premium Vehicles.