Alte sisteme:Email

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română

Nu există nicio diferenţă între un cont cu adresă de email validă şi unul cu o adresă de email nevalidată, însă în momentul în care adresa de email este validă, există o asigurare în plus cum că acel cont aparţine proprietarului real.


Comenzi specifice

/validate

Pentru a vă valida adresa de email, se va folosi comanda /validate care va trimite un email cu un link de confirmare la adresa înregistrată pe cont. La apăsarea pe acel link, adresa de email va deveni validă. O adresă de email devine nevalidată la 30 zile de la ultima validare. În cazul în care alegeți să nu validați din nou contul sunteți responsabili în fața unei posibile spargeri de cont, deoarece adresa de email va putea fi schimbată direct din joc fără nicio confirmare. Sistemul de validare a email-ului, este o soluție pentru a-ți păstra în siguranță contul. Comanda /validate poate fi folosită cu 15 zile înainte de atingerea termenului de re-validare.

/changeemail

Pentru conturile cu adresă de email nevalidată, comanda /changeemail va permite schimbarea adresei de email direct din joc. Pentru conturile cu adresă de email validă, se va prezenta un tutorial despre cum să vă schimbaţi adresa de email folosind Website-ul serverului.