Factiuni:Mayor

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
Other languages:
English • ‎Română
Logo-ul facţiunii
Locaţia HQ-ului
HQ


Descriere generală

Primarul, un post pe care numai un om respectat de ceilalți jucători ar putea să-l dețină. Seriozitate descrie perfect acest post. Îl poti obţine prin participarea la alegerile lunare. În general, un primar ajută pe plan financiar jucătorii nou veniți și ocazional se implică în organizarea de evenimente. Orice jucător poate să devină primar pentru o lună de zile, numai dacă îndeplineste anumite condiții impuse. Elementul central ce definește un primar este dorința de a ajuta şi de a oferi tot ce-i mai bun pentru jucătorii serverului. Primăria se află în sudul orașului Los Santos, chiar lângă sediul poliției și are sub conducere toate cele 3 orașe (Los Santos, Las Venturas și San Fierro). Pentru deplasări și pentru a putea să-și desfășoare activitățile, primarul dispune de o limuzină (model Stretch), aceasta fiind parcată în fața primăriei. Deși primăria reprezintă de fapt o facțiune, primarului nu-i este permisă invitarea altor jucător în aceasta.

Skinurile factiunii

Skin ID 227 - Mayor


Skin ID 9 - Feminin


Vehiculele factiunii

Stretch


Vehicul: ID 409
Culoarea: ID 1
Numărul de vehicule: 1
Viteza maximă: 168 KM/h
Disponibil în DealerShip: Da

Comenzi specifice

/fvr

Prin executarea comenzii, toate vehiculele neocupate ale facțiunii vor fi respawnate. Comanda este accesibilă de la rang 5 în orice facțiune.

/clothes

Pentru a vă schimba skinul în funcție de rangul deținut, orice membru al unei facțiuni poate să utilizeze comanda /clothes și numai dacă se află într-un magazin de haine.

/tog

Această comandă permite activarea/dezactivarea afișarea detaliilor pe care serverul le generează în momentul în care cineva folosește comanda /charity.

/gov

Această comandă este folosită pentru a trimite un anunț guvernamental către toți jucătorii serverului.

/viewtax

Comanda afișează primarului cantitatea de bani prezentă la acel moment în seiful primăriei.

/givetax

Această comandă va trimite bani din seiful primăriei către jucătorii cu nivel cuprins între 2 și 7. De asemenea, primarul va putea oferi o sumă limitată din bugetul alocat către începători prin specificarea acesteia ca parametru al comenzii /givetax. Suma personalizată nu poate depăşi bugetul total şi nu poate fi mai mică decât numărul total de începători care ar putea primi banii. Dacă nu se specifică un parametru, comanda va distribui întreg bugetul către începători. Seiful primăriei poate permite o sumă maximă de $500.000.

Notă: Dacă un jucător deține multiple conturi cu nivelul cuprins între 2 și 7 pe același IP, doar 2 conturi vor primi banii.

/settax

Este o comandă folosită de primar pentru a seta taxa pe care fiecare jucător o platește la fiecare payday primăriei. Taxa poate fi cuprinsă între $1 și $100.


Legături utile

RPG server 1(RPG1)

Aplică în Mayor
Membrii Mayor
Reclamaţii Mayor
Rapoarte de activitate Mayor
Loguri Mayor
Lista cu aplicaţii Mayor


Postări similare

• SF Taxi
• LS Taxi
• LV Taxi
• SF School Instructors
• LV School Instructors
• LS School Instructors
• Tow Truck Company
• News Reporters