Website:Reclamatii

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română
Tabelul reclamațiilor

O reclamație reprezintă o sesizare de încălcare a regulamentului pe care un jucător o poate face fie către administratorii serverului, fie către liderul factiunii din care face parte reclamatul.

Add.png ATENȚIE: Reclamațiile nefondate, jignitoare pot atrage sancțiuni asupra reclamantului!


Add.png ATENȚIE: Atât reclamatul, jucătorul reclamant cât și fapta de încălcare a regulamentului trebuie să aibă în comun același server.


Add.png ATENȚIE: Reclamațiile făcute de dragul de a vedea jucătorul sancționat, fără să fii fost implicat direct vor fi sancționate, citiți mai multe aici.


Cum reclami pe cineva?

În primul rând, pentru a reclama un jucător trebuie să intrați în propriul cont de pe websiteul serverului de care aparțineți. Odată logați, trebuie să accesați pagina "Players" din meniul websiteului, mai apoi să mergeți la sub-pagina "Search Player" urmând să căutați profilul jucătorului pe care doriți sa-l reclamați. Imediat ce numele jucătorului căutat este afișat de căutarea automată, intrați pe profilul acestuia.

Pentru a reclama un jucător veți avea nevoie de minim nivel 3.

Reclamație către administratori

Pentru a-l reclama pe jucător la administrația serverului, în sub-pagina "General Info" apăsați pe butonul "Report this player to admins". Websiteul vă va redirecționa către un formular simplu pe care trebuie să-l completați corespunzător, astfel reclamația devenind validă.

Reclamație către liderul facțiunii

Pentru a-l reclama pe jucător la liderul facțiunii din care face parte (este posibil doar daca jucătorul nu este civil), în sub-pagina "Faction" apăsați pe butonul "Report this player to faction leader". Websiteul vă va redirecționa către un formular similar cu cel al reclamațiilor către administratori, pe care trebuie să-l completați corespunzător, astfel reclamația devenind validă.

Legături externe

Lista reclamațiilor serverului RPG