Alte sisteme:Trade

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română
Trade

Add.png Pentru a folosi sistemul de trade aveti nevoie de minim nivel 3!


Noțiunea de Trade se întâlnește în cadrul mai multor jocuri de strategie, fiind o metoda ușoară de a negocia cu ceilalți jucători. Acest sistem este extrem de simplu. Sistemul de trade îți oferă posibilitatea de a face schimburi în siguranță, partajând case, bizuri, vehicule și bani.


Cum se folosește?

Pentru a încheia o afacere cu succes cu unul dintre jucătorii serverelor B-Zone RPG, urmați acești pași:

  1. Tastați comanda /trade, specificând ID-ul sau numele jucătorului partener (exemplu: /trade Adi007).
  2. Imediat, serverul va deschide o tabelă simplă, așa cum vedeți în imagine.
  3. Tabela este împărțită în două părți egale, în partea stângă aflându-se bunurile voastre, iar în partea dreaptă bunurile partenerului.
  4. Pentru a adăuga o sumă de bani, o casă, un business sau un vehicul, se va apăsa pe butonul Adaugă obiect și se va selecta din lista deschisă unul dintre bunurile specificate.
  5. Odată selectat, acesta va apărea pe tabela de schimb și va fi vizibil pentru ambii participanți.
  6. Imediat ce ambii jucători au terminat de adăugat, va trebui ca ambii să apese butonul Nepregătit, acesta fiind transformat în Pregătit.
  7. Dacă ambii jucători au apăsat butonul, se trece la următoarea etapă, verificarea.
  8. Serverul va afișa un cronometru ce indică inițial 10 secunde și scade până la 0. Dacă ceva nu este în ordine cu schimbul, puteți anula oricând în timpul celor 10 secunde, apăsând butonul Pregătit.
  9. Dacă niciun participant nu întrerupe cronometrul, atunci când cele 10 secunde se sfârșesc, va apărea un buton denumit Confirmă. Fiecare jucător trebuie să-l apese.
  10. Odată apăsat acest buton de către ambii participanții, schimbul va fi executat cu succes.


Comenzi specifice

/trade

Tastând această comandă, serverul va invita un anumit jucător într-un schimb de bunuri. Comanda folosește un parametru, numele sau ID-ul jucătorului pe care doriți să-l implicați într-un schimb de bunuri. Pentru ca tabela de schimb să fie afișată ambilor jucători, cel invitat trebuie să accepte invitația. Comanda /trade este protejată prin PIN.