Website:Clans

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română
Topul clanurilor la un moment dat


Add.png Pentru detalii despre clanuri în magazinul comunității apăsați click aici.


Caracteristici generale

 • Clanurile sunt organizații particulare. Orice jucător poate să-și deschidă propriul clan pentru o anumită peroadă de timp folosind moneda premium a serverelor, goldul.
 • În pagina Clans este disponibil un tabel. Topul clanurilor este calculat în funcție de numărul de membrii prezenți in ele. Numerotarea rândurilor tabelului se face de sus în jos, de la cel mai populat până la cel mai puțin populat clan.
 • Fiecare deținător de clan dispune de un anumit panou de control pe website, similar cu cel al liderilor de facțiuni de unde acesta poate să invite, să dea afară membrii sau sa ofere avertizări in clan și ranguri.

Clanuri RPG1
Clanuri RPG2
Clanuri RPG3
Clanuri RPG4

 • Tabelul cuprinde următoarele informații:
 1. Număr curent
 2. Numele clanului
 3. Tagul folosit de clan
 4. Numărul de membrii si maximul de membrii admis de clan
 5. Nivelul minim necesar pentru a aplica în clan
 6. Statusul aplicațiilor (deschise/inchise)
 7. Un buton cu ajutorul căruia se poate aplica în clan


Cum aplici?

Pentru a aplica într-un clan, din această pagină trebuie sa apăsați butonul Apply situat in dreptul numelui clanului dorit. Websiteul vă va redirecționa către un formular pe care trebuie să-l completați, urmând ca după completare să trimiteți aplicația către deținătorul clanului la examinare.

Atentie: Atunci când completați o aplicație, nu vă grăbiți și nu exagerați cu detalii inutile. Folosiți un limbaj cald și decent, explicând strictul necesar de informații. O aplicație completată în grabă și superficial gândită, vă diminuează șansele de a fi acceptați. Trebuie să aveți în vedere faptul că aplicațiile completate de voi rămân permanent stocate în bazele de date ale serverelor și sunt vizibile pe profilul vostru.


Cum afli dacă ți s-a răspuns la aplicație?

Websiteul deține un sistem de notificări, astfel fiecare jucător este înștiințat atunci când liderul clanului pentru care ați trimis o aplicație, oferă un răspuns aplicației voastre.


Nu ai fost acceptat?

Dacă nu ți-a fost acceptată aplicația, nu-ți face griji. Perseverarea va duce la rezultate, este doar o chestiune de timp până ce vei fi acceptat într-un clan. Atunci când ești respins, citește atent răspunsul liderului clanului și gândește-te la ce anume i-a lipsit aplicației tale. După ce ai înteles motivul respingerii, adună-ți ideile și completează o nouă aplicație. De data aceasta, ai grijă să acoperi greșelile din ultima aplicație.


Exemplu de aplicație

 1. Vârsta reală: 17 ani
 2. Număr de ore pe zi petrecute în joc: 4 ore
 3. Interval orar de joc: Intre orele 15:00 și 19:00
 4. Explicații pentru părăsirea clanurilor anterioare: Nu am mai făcut parte din vreun clan până acum.
 5. Explicații pentru sancțiunile primite de la admini: Am primit ajail din partea unui admin în urmă cu 3 luni pentru comportament non-RP. Sancțiunea mi-a fost aplicată deoarece polițistul care mă soma să cobor din vehiculul aflat în flăcări, mi-a făcut reclamație. Vehiculul aflat în flăcări a explodat, eu fiind în el.
 6. Descrierea voastră ca persoană: Mă numesc Adrian, sunt din județul Argeș și sunt în clasa a 10-a. Iubesc vacanțele, iar în cadrul școlii mă descurc destul de bine. Sunt pasionat de filmele de acțiune și cel mai mult îmi place să le vizionez la un cinema 3D. Sunt în pas cu tehnologia și momentan încerc să-mi dezvolt capacitățile de programator. În timpul școlii programul meu este destul de încărcat, deoarece trebuie să am grijă de două lucruri importante și în același timp greu de acoperit: temele și prietenii. Atunci când am mai mult timp liber (în weekend-uri sau vacanțe), prefer să-mi petrec timpul ieșind la plimbări cu prietenii sau pur și simplu ocupându-mă de proiecte personale (de exemplu un website, sau un server).
 7. Te afli pe blacklistul unei alte facțiuni/clan?: Nu
 8. Ai cunoștiințe de limba engleză: Da, am un vocabular bogat, doar timpurile verbale îmi mai pun bețe în roate câteodată.
 9. De ce dorești să te alături acestui clan: Doresc să fac parte din membrii acestui clan, datorită reputației pe care ați reușit să o dobândiți și mai ales pentru faptul că doresc să vă ajut să câștigați cât mai multe teritorii.
 10. Care sunt planurile tale de viitor:
  1. Să mă distrez alături de prieteni atât în SA:MP, cât și în alte jocuri multiplayer.
  2. Să învăț diverse limbaje de programare la un nivel cât mai ridicat
 11. Alte informații folositoare pentru lider: Mulțumesc pentru timplul acordat examinării aplicației.


Sfaturi

 • Niciodată să nu scrii un număr de ore petrecute pe zi în joc, mai mare decât cel real.
 • Niciodată să nu scrii aplicații de întindere foarte mare, deoarece vei plictisi liderul și este posibil sa nu fii acceptat în ciuda muncii depuse. Prezintă-te pe tine așa cum ești, cu bune și cu rele, fără să ții cont de un tipar anume. Descrie-te într-un mod plăcut, în felul acesta vei căpăta un plus de încredere.