Website:Staff

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română
Sidebar
  • Pagina Staff reprezintă creierul comunității. Acolo se găsesc numele celor mai importante persoane ale serverelor RPG. Întregul Staff este alcătuit din administratori, helperi și lideri.
  • În meniul din partea sângă sunt prezentate cele trei categorii de persoane ce fac parte din Staff. Fiecare sub-pagină cuprinde tabele informative ce prezintă numele membrului din Staff și data la care s-a logat ultima dată.

STAFF RPG1
STAFF RPG2
STAFF RPG3
STAFF RPG4


Admins

Ei se ocupa cu buna funcționare a serverelor, cu menținerea ordinii pentru ca orice jucător să se simtă în siguranță. Administratorii oferă ajutor jucătorilor nou veniți, organizeaza ocazional evenimente cu premii speciale, deosebite de ale celorlalte evenimente. În zilele importante precum sărbătorile, administratorii sunt alături de jucători si supraveghează pentru a menține decența atât în chatul jocului, cât și în faptele jucătorilor. Daca găsesti vreodată un jucător care încalcă regulamentul serverelor, sau care face orice acțiune din care rezultă lucruri rele, simte-te liber să folosești comanda /report. Comanda /report este comanda ce vă pune în legătură directă cu administratorii serverului, fiind cea mai rapidă cale de contactare. Ajutați și voi la menținerea ordinii pe server, folosiți /report!


Helpers

Helperii sunt mici ucenici ai administratorilor, fapt pentru care de cele mai multe ori un helper este promovat dupa o durată de timp, la administrator. Funcția lor este limitată, nu au atât de multe drepturi precum administratorii și nici voie să folosească în scop personal comenzile puse la dispoziție prin funcție. Ei se ocupă doar cu ajutarea jucătorilor, în mare parte cu răspunsul la întrebările celorlalți de pe server. Pentru a intra in legătură cu un helper, fiecare jucător poate să folosească comanda /helpme. Un helper are grija întotdeauna ca jucătorii să fie bine informați și le vorbeste cu un ton plăcut, fără să-i jignească.


Leaders

Un lider este o persoană ocupată în principal cu buna funcționare a facțiunii sale. Acesta are dreptul de a adăuga noi membrii in echipa facțiunii sale și de a-i concedia pe cei ce încalcă regulile impuse. Pe lângă regulile principale ale facțiunii, un lider are dreptul de a impune membrilor săi noi reguli.