Joburi:Car Mechanic

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română
#1
Jucător muncind ca mecanic

Locația slujbei de mecanic este situată în nordul orașului Las Venturas, într-o zonă specifică acestui tip de job. Ocupația mecanicilor este aceea de a oferi servicii de reparații și alimentări de combustibil jucătorilor. De asemenea, jobul de mecanic dispune de un skill ca și în cazul celorlalte joburi. Pentru mai multe detalii despre slujba de mecanic auto, continuați să citiți acest articol.


Ocupațiile mecanicilor

Un mecanic poate să: Răspundă la apelurile către agenția auto (/service mechanic) și să se deplaseze acolo pentru a soluționa problema jucătorului. Să conducă vehiculele organizației (towtruck). Să ofere reparații auto și să re-alimenteze vehiculele jucătorilor.


Puncte necesare pentru avansare în skill

  • Pentru a se efectua trecerea de la skill 1 la skill 2, un mecanic are nevoie de 50 de puncte.
  • Pentru a se efectua trecerea de la skill 2 la skill 3, un mecanic are nevoie de alte 50 de puncte. (total: 100)
  • Pentru a se efectua trecerea de la skill 3 la skill 4, un mecanic are nevoie de 100 de puncte. (total: 200)
  • Pentru a se efectua trecerea de la skill 4 la skill 5, un mecanic are nevoie de 200 de puncte. (total: 400)

Notă: Utilizarea cu succes a comenzilor /refill, respectiv /repair, oferă fiecare câte un punct.

Procentajul comenzii /refill în funcție de skill

  • Skill mecanic 1 - Umple rezervorul cu 15% combustibil.
  • Skill mecanic 2 - Umple rezervorul cu 40% combustibil.
  • Skill mecanic 3 - Umple rezervorul cu 60% combustibil.
  • Skill mecanic 4 - Umple rezervorul cu 80% combustibil.
  • Skill mecanic 5 - Umple rezervorul cu 100% combustibil.


Comenzi specifice

/jobduty

Folosind această comandă, un mecanic intră în rândul mecanicilor aflați la datorie și va primi mesaje corespunzătoare atunci când cineva cheamă un mecanic în ajutor (/service mechanic). Mecanicul poate să folosească vehiculele jobului și să ofere reparații/re-alimentări, chiar daca nu este la datorie (on duty).

/accept mechanic

Parametrul mechanic din cadrul comenzi /accept este specific acestui job. Folosind această comandă, un mecanic poate să accepte cererea înregistrată de către un jucător. Exemplu de utilizare: /accept mechanic Adi007.

/refill

Este comanda cu ajutorul căreia un mecanic poate să ofere unui jucător servicii de majorare a rezervei de combustibil a vehiculului. Pentru ca tranzacția să fie efectuată cu succes, jucătorul trebuie să accepte serviciul folosind comanda /accept refill. Atunci când un mecanic oferă acest serviciu, trebuie să specifice și suma de bani pentru care face acest lucru. Exemplu: /refill Adi007 50, unde 50 este suma de bani pentru care serviciul de re-alimentare îi este oferit jucătorului Adi007.

/refillgascan

Este comanda cu ajutorul căreia un mecanic poate să ofere unui jucător servicii de majorare a rezervei de combustibil a canistrei. Pentru ca tranzacția să fie efectuată cu succes, jucătorul trebuie să accepte serviciul folosind comanda /accept refill. Atunci când un mecanic oferă acest serviciu, trebuie să specifice și suma de bani pentru care face acest lucru. Exemplu: /refillgascan Adi007 50, unde 50 este suma de bani pentru care serviciul de re-alimentare a canistrei îi este oferit jucătorului Adi007.

/repair

Este comanda cu ajutorul căreia un mecanic poate să ofere unui jucător servicii de reparații auto. Pentru ca tranzacția să fie efectuată cu succes, jucătorul trebuie să accepte serviciul folosind comanda /accept repair. Atunci când un mecanic oferă acest serviciu, trebuie să specifice și suma de bani pentru care face acest lucru. La această comandă aveti un timp de asteptare de 30 de secunde dacă reparaţi vehiculul altui jucător, iar dacă vă reparaţi propriul vehicul aveţi de aşteptat 2 minute până la următoarea reparaţie. Exemplu: /repair Adi007 50, unde 50 este suma de bani pentru care serviciul de reparații îi este oferit jucătorului Adi007.