Alte sisteme:Friend

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română
Friendss.png


Caracteristici generale

  • Dacă ai prieteni și vrei să ai o legătură mai strânsă cu ei, atunci adaugă-i pe lista ta de prieteni. Toate informațiile pe care trebuie să le știi înainte de a-ți forma o listă cu prieteni, se află mai jos.
  • Un jucător obișnuit poate să adauge pe lista sa de prieteni până la maxim 30 de jucători.
  • Un jucător ce deține cont premium, poate să adauge în lista de prieteni până la maxim 60 de jucători.


Cum adaugi un prieten?

  • Pentru a adăuga un prieten în listă, se folosește comanda /friends sau tasta Y urmând ca lista prietenilor să fie afișată.
  • După deschiderea tabelului, apăsați pe butonul Add Friend....
  • În căsuța nou deschisă, trebuie să introduceți numele întreg/parțial sau ID-ul jucătorului pe care doriți să-l adăugați la lista cu prieteni.
  • Odată introduse informațiile necesare, apăsați butonul Submit.
  • După parcurgerea pașilor de mai sus, serverul va trimite un mesaj corespunzător jucătorului, informându-l despre dorința de a fi adăugat pe lista voastră de prieteni. Dacă acesta dorește să accepte acest lucru (să deveniți prieteni), trebuie să folosească comanda /accept friend. Dacă nu dorește să accepte invitația, trebuie pur și simplu să o ignore și nu va fi adăugat pe lista de prieteni.


Comenzi specifice

/friends

Această comandă deschide tabelul cu lista de prieteni de unde un jucător poate să țină legătura rapid cu aceștia. Lista de prieteni (/friends) va afișa prietenii ordonați în funcție de status (online, AFK, offline). De asemenea, prietenii online și AFK vor fi ordonați după ID. Ca o alternativă a comenzii, puteți folosi tasta Y.


Avantaje

  • Având un jucător pe lista de prieteni, vă este mult mai ușor să-l contactați (sms sau apel), direct din tabelul afișat de comanda /friends.
  • Tastând comanda /friends, aflați rapid dacă un jucător de pe lista prietenilor este conectat la server sau nu.
  • Atunci când un prieten se conectează la server, veți primi un anunț corespunzător.