Alte sisteme:Tutoriale

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română
Tutorials cmd.png

Echipa B-Zone vă pune la dispoziție o metodă unică și benefică pentru a descoperi funcțiile serverului și a învăța ceea ce se poate întâmpla pe unul dintre serverele B-ZONE RPG. Există o mulțime de funcții ce imită viața reală, însă pentru a le cunoaște destul de bine, aveți nevoie de o mină de informații.
Singura metodă pentru a ajunge să cunoașteți aceste informații, este să parcurgeți tutorialele direct din joc, într-un mod interactiv. Citiți restul conținutului acestei pagini și veți afla ce trebuie să faceți pentru a ajunge la comoara de tutoriale.


Despre tutoriale

Atunci când începeți să parcurgeți etapele unui tutoriale, trebuie să știți că unele dintre ele sunt reprezentate doar de simple mesaje text transmise prin intermediul unor casete de mesaje, iar altele sunt și practice (pentru terminarea lui, pe lângă citirea informațiilor, trebuie să și efectuați anumite acțiuni, exemplu: Joburi & Bani.


Tutoriale disponibile

 1. Școala de șoferi
 2. Vehicule de tutorial
 3. Joburi și bani
 4. Taxiuri și locații
 5. Paramedici și viață
 6. Licențe
 7. Wanted și jail
 8. Anunțuri jucători
 9. Facțiuni
 10. Vehicule personale
 11. Case și bizuri
 12. Jefuirea băncilor
 13. Evenimente
 14. Sistem referral
 15. Regulament server
 16. Admini și helperi


Comenzi specifice

/tutorials

Această comandă reprezintă creierul tutorialelor. Ea vă va deschide un tabel ce cuprinde toate tutorialele disponibile. Din lista deschisă puteți selecta un anumit tutorial pentru a-l parcurge.

/skipthetutorial

Folosind această comanda, jucatorii pot trece peste tutorial.