Alte sisteme:B-Olympics

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română

B-Olympics

B-Olympics este o serie de diferite evenimente pe care administratorii serverelor noastre le organizează la fiecare început de anotimp. Acestea se adresează în principal membrilor de facţiune, când se va organiza o probă se va anunţa pe chatul global şi un administrator va întreba pe chatul facţiunii dacă va dori cineva să participe la proba respectivă. Olimpiada este compusă din opt probe (demolition, maze, jetpack, counter strike, parkour, derby, tuberace şi fall). La finalul unei probe va fi desemnat câstigătorul acesteia, aducându-se facţiunii un punct în plus în topul olimpiadei. Facţiunea câstigătoare va primi premiul pus la bătaie la finalul olipiadei, acesta putând fi o sumă de bani destul de considerabilă în seiful facţiunii, raport opţional pe săptămâna curentă sau viitoarea sau raport înjumătăţit pe săptămâna curentă sau viitoarea.

Proba Demolition

Bombele pe care va trebui să le plasaţi
Mesajul după ce aţi armat toate bombele

În această probă adminii vă vor teleporta într-un RC Goblin, cu acesta va trebui să luaţi bombele plasate lângă voi, patru la număr, şi va trebui să le lăsaţi în checkpoint. După aceasta, va trebui să vă duceţi să armaţi fiecare bombă. Evenimentul se va opri automat după ce trei jucători vor arma toate bombele. De asemenea, după ce primul participant a plasat bombele și le-a armat, restul participanților va trebui să o ia de la capăt, până se va desemna al treilea câștigător.

Proba Maze

Cheia cu care voi veţi deschide poarta
Poarta pe care va trebui să o căutaţi pentru a o deschide

În această probă va trebui să căutaţi cheile porţilor printr-un labirint, având şansa să nimeriţi cheia care nu este bună pentru poarta respectivă, fiind necesar să reîncepeţi căutarea unei noi chei prin labirint, labirintul are trei porţi. Porțile după ce sunt deschise, nu mai pot fi închise. Evenimentul se va opri când trei jucători trec de ultima poartă, implicit de ultimul labirint și vor ajunge la organizatorul evenimentului.

Proba Jetpack

Concurent

În această probă va trebui să vă duelaţi folosind Jetpackul şi TEC-9 în aer cu restul concurenţilor, ultimul rămas în viaţă este desemnat câstigătorul probei. Ca să nu fiți descalificați, va trebui să nu părăsiți Jetpackul (apăsați ENTER).

Proba Counter Strike

Locația probei Counter Strike

În această probă va trebui să vă duelaţi folosind armele din dotare cu restul concurenţilor, ultimul rămas în viaţă este desemnat câstigătorul probei.

Proba Parkour

Locația probei Parkour

În această probă va trebui să parcurgeţi diferite trasee fizice prin care va trebui să săriţi peste nişte obiecte, primul care ajunge la linia de finish va fi desemnat câstigătorul probei.

Proba Derby

Locația probei Derby

În această probă va trebui să vă loviţi cu vehicului în alt concurent pentru a-l da jos de pe platformă, ultimul vehicul care rămâne pe platformă va fi desemnat câstigătorul probei.

Proba Tuberace

Locația probei Tuberace

În această probă va trebui să parcurgeţi un traseu format din tuburi folosindu-vă vehiculul, primul care ajunge la finish va fi desemnat câstigătorul probei.

Proba Fall

Locația probei Fall

În această probă va trebui să încercaţi să nu staţi pe bucăţile de sticlă care vor cădea, o dată la un anumit timp, o bucată de sticlă de pe podea se va desprinde şi va cădea, ultimul jucător care rămâne în viaţă, fără să fii căzut prin podea va fi desemnat câstigătorul probei.

Legături utile

RPG server 1(RPG1)

Înscrieri B-Olympics
Informaţii B-Olympics
Rezultate probe B-Olympics
Regulament B-Olympics

RPG server 2(RPG2)

Înscrieri B-Olympics
Premii B-Olympics
Rezultate probe B-Olympics
Regulament B-Olympics