Bizuri:Magazine de haine

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română
Harta magazinelor de haine
Tabel skinuri
#1
#2
Interfață costume


Caracteristici

 • Serverul RPG B-Zone deţine un număr total de 16 magazine de haine răspândite pe hartă.
 • Fiecare magazin de haine este inscripţionat pe hartă cu un tricou alb, ca în imaginea #2.
 • Serverul fixează automat poziţia corectă a accesoriilor pe skin (ochelari de soare / pălării).
 • Banii pe care bizul îi sustrage atunci cand pătrundeţi în interior reprezintă doar taxa de intrare, deci pentru a cumpăra accesorii (/buyacs) se plăteşte separat (vezi preţurile accesoriilor mai jos).


Produse

Următoarea listă conţine toate obiectele disponibile într-un magazin de haine:

 1. - Ochelari de soare: $500
 2. - Pălării: $500
 3. - Skinuri: $1 - $1.090.000
 4. - Costume: $500

Skinurile se împart în 4 categorii:

 • Starter ($1 sau 1 Gold)
 • Bronze ($20.000 sau 100 Gold)
 • Silver ($195.000 sau 1.000 Gold)
 • Platinum ($1.090.000 sau 5.000 Gold)

Legendă: Număr curent - Nume produs - Preţul produsului


Lista skinurilor

Comenzi specifice

/buyacs

Comanda se utilizează pentru a cumpăra ochelari de soare sau pălării şi foloseşte parametrii, ceea ce înseamnă că după comanda /buyacs trebuie să specificaţi una dintre variantele puse la dispozitie (hat sau sunglasses). Exemplu #1: "/buyacs hat" vă va afişa dialoguri cu întrebari, pentru cumpărarea pălăriilor. Exemplu #2: "/buyacs sunglasses" vă va afişa dialoguri cu întrebari, pentru cumpărarea ochelarilor de soare.

/skins

Prin folosirea acestei comenzi, serverul vă va afişa un tabel paginat din care vă puteţi selecta skinul dorit, căsuţele tabelului fiind previzualizări ale skinurilor (vezi imaginea din partea dreaptă).
Odată hotărâţi, pentru a cumpăra skinul trebuie să apăsați pe butonul BUY, iar pentru a-l vizualiza apăsați pe VIEW.
Comanda /skins este disponibilă atât în casa personală (sau rent), cât şi în magazinele de haine. Dacă este folosită într-un magazin de haine, comanda vă permite să cumpăraţi skinuri pe care le veţi avea permanent disponibile pe cont, cât şi să purtaţi skinurile pe care le-aţi cumpărat anterior. Dacă este folosită dintr-o casă, comanda vă va afişa doar skinurile pe care le-aţi cumpărat, putând să le folosiţi direct din casă, fără a mai merge la magazinul de haine. Indiferent de locaţia unde este folosită, comanda vă va afişa doar skinurile corespunzătoare sexului vostru din joc. Pentru a cumpăra un skin veţi putea plăti atât cu banii obişnuiţi, cât şi cu Gold. Dacă nu faceţi parte din nicio facţiune (sunteţi civili), tabelul va conţine 10 pagini a câte 21 de skinuri pe pagină.
Dacă faceţi parte dintr-o facţiune, tabelul va conţine o singură pagină, dispunând doar de skinurile specifice factiunii respective (de obicei 4-5 skinuri).
Membrii facţiunilor vor putea purta un astfel de skin de "civil" doar dacă acest skin face parte din categoria cea mai scumpă. Un skin care face parte din categoria de preţ mediu sau mic va putea fi cumpărat în continuare, însă va putea fi purtat doar dacă jucătorul este civil. Dacă sunteţi urmărit de poliţie în urma unei evadări şi aveţi skinul specific închisorii, comanda nu va afişa tabelul cu skinuri ci vă va oferi skinul pe care il foloseaţi înainte să intraţi în închisoare. Pentru mai multe detalii despre evadări, mergeți pe pagina Escape.

/costumes

Această comandă folosită în interiorul unui magazin de haine va deschide o interfață prin intermediul căreia veți putea atașa skinului vostru multiple obiecte.
Numărul de obiecte care pot fi purtate simultan este limitat 7.
După selectarea unui obiect veți putea folosi sistemul de poziționare, care vă permite să poziționați obiectul în locația dorită. Puteți de asemenea muta locația unui obiect deja existent sau șterge un obiect de care nu mai aveți nevoie.
Folosirea comenzii în afara magazinelor de haine sau a locuințelor va permite utilizatorului afișarea sau ascunderea obiectelor pe care deja le deține.

Postări similare

• Bizuri - Descriere generală
• Bizuri - Comenzi uzuale
• Case - Descriere generală
• Case - Comenzi uzuale