B-Zone Wiki:Termeni

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română
Termeni de Utilizare Wiki B-Zone

Scopul nostru

Scopul nostru este să oferim informaţii, cât mai simplu de înţeles inclusiv pentru jucătorii începători, despre sistemele serverelor noastre, informaţii de la cele mai minuscule lucruri până la informaţii legate de sisteme complexe. Modul de joc al comunităţii este unul foarte complex, care pentru a-l înţelege un jucător nou, i-ar lua o perioadă foarte lungă de timp pentru a experimenta tot ce poate oferi serverul. Wiki B-Zone simplifică informaţiile jocului şi vi le pune la dispoziţia voastră pentru a nu sta câteva ore pentru a căuta o informaţie pe joc, de asemenea sărim în ajutorul helperilor, aici pot găsi informaţii pentru a putea răspunde la toate întrebările care le-ar putea fi adresate de către jucătorii comunităţii noastre.

Politica de confidenţialitate

Vă rugăm să citiți termenii politicii noastre de confidențialitate, astfel încât să fiți conștient de cum colectăm și cum utilizăm informațiile dumneavoastră.

Conţinutul

S-ar putea să considerați anumite materiale drept nedorite sau eronate: Întrucât furnizăm o gamă largă de conținut produs sau adunat de colegi utilizatori, s-ar putea să întâlniți materiale pe care le-ați putea considera eronate, derutante sau etichetate greșit în vreun fel. De aceea vă rugăm să vă utilizați bunul simț și judecata adecvată când utilizați Wiki B-Zone.

Abţinerea de la anumite activităţi

Unele activităţi, ori legale sau ilegale, pot fi dăunătoare pentru utilizatori şi pot viola regulile noastre, şi unele activităţi pot de asemenea să vă supună răspunderii. Aşadar, pentru propria ta protecţie şi pentru a altora, nu trebuie să te angajezi în aceste activităţi pe site-ul nostru. Printre aceste activităţi se numără:

  • Încălcarea drepturilor de autor, a mărcilor comerciale, a brevetelor sau a altor drepturi private aflate sub lege.
  • Scanarea sau testarea vulnerabilităților oricărui sistem tehnic sau rețea în lipsa îndeplinirii tuturor condițiilor următoare:

1. asemenea acțiuni nu abuzează exagerat și nu perturbă sistemele tehnice și rețelele noastre;
2. asemenea acțiuni nu sunt făcute în scopul obținerii de avantaje personale (cu excepția creditării muncii dv.);
3. raportați administratorilor Wiki orice vulnerabilitate găsită; și
4. nu efectuați asemenea acțiuni cu scop malițios sau distructiv.

Mărci

Deși aveți considerabile libertăți de reutilizare a conținutului website-urilor proiectelor, este important pentru Wiki B-Zone să-și protejeze drepturile de marcă comercială pentru a ne proteja utilizatorii de impostori. Din acest motiv, vă rugăm să ne respectați mărcile comerciale. Toate mărcile comerciale ale B-Zone aparțin B-Zone S.R.L, și utilizarea numelor, mărcilor noastre comerciale și de serviciu, logotipurilor și numelor de domeniu trebuie să respecte acești termeni de utilizare în conformitate cu politica noastră privind mărcile comerciale.

Licenţierea conţinutului

Conținutul este disponibil sub Creative Commons Attribution, exceptând cazurile în care se specifică altfel. Conţinutul este disponibil sub aceste licenţe:

Atribuire: Atribuirea este o parte importantă a acestor licențe. Ideea ei este de a acorda credit cui îl merită – autorii ca editorii noştri. Când contribuiți cu text, acceptați ca meritul dumneavoastră să fie recunoscut într-unul din următoarele moduri:

  • Printr-o hyperlegătură (unde se poate) sau printr-un URL către articolul la care ați contribuit (întrucât orice pagină are un istoric unde se listează toți autorii și redactorii);
  • Printr-o hyperlegătură (unde se poate) sau printr-un URL către o copie alternativă și stabilă, liber accesibilă, ce respectă licența și care creditează autorii într-o manieră echivalentă cu creditul acordat pe website-ul Proiectului; sau
  • Printr-o listă a tuturor autorilor (dar rețineți că orice listă de autori poate fi filtrată în vederea excluderii unor contribuții foarte mici sau irelevante).

Importul de text: Puteți importa texte găsite altundeva sau pe care le-ați redactat în colaborare cu alții, dar într-un astfel de caz garantați că textul este disponibil conform termenilor compatibili cu licența CC BY-SA 3.0 (sau, așa cum se arată mai sus, cu orice licență impusă, prin excepție, de ediția de Proiect) ("CC BY-SA"). Conținutul disponibil doar sub GFDL nu mai este admisibil.

Conținut în domeniul public: Conținutul aflat în domeniul public este binevenit! Este important, însă, să confirmați apartenența la domeniul public în conformitate cu legea Statelor Unite ale Americii, precum și cu legea oricărei alte țări, după cum impune fiecare ediție de proiect în parte. Când contribuiți cu conținut aflat în domeniul public, oferiți o garanție că materialul este într-adevăr în domeniul public, și acceptați să-l etichetați corespunzător.

Reutilizarea: Reutilizarea conținutului pe care îl găzduim este binevenită, deși pot exista excepții pentru conținut inclus sub clauze de utilizare cinstită sau alte excepții similare stipulate de legile drepturilor de autor. Orice persoană care reutilizează conținut este obligată să respecte licența sau licențele materialului.

Modificări sau adăugiri la materialul pe care îl reutilizați: Când modificați sau faceți adăugiri în textul pe care l-ați obținut de la website-ul unui Proiect, acceptați să oferiți spre licențiere conținutul modificat sau adăugit sub licența CC BY-SA 3.0 sau o variantă ulterioară (sau, după cum se explică mai sus, sub orice licență cerută în mod excepțional de respectiva ediție de Proiect).

Conformitatea DMCA

Wiki B-Zone vrea să se asigure că conținutul pe care îl găzduim poate fi reutilizat de alți utilizatori fără teama de răspundere și că nu încalcă drepturile de proprietate ale altora. În mod corect față de utilizatorii noștri, precum și față de alți creatori și deținători de drepturi, politica noastră este să răspundem la anunțurile despre presupuse încălcări care presupun formalitățile din Digital Millennium Copyright Act (DMCA). În conformitate cu DMCA, vom termina, în circumstanțe adecvate, utilizatorii și deținătorii de conturi din sistemul și rețeaua noastră, care sunt încălcări repetate.

Cu toate acestea, să recunoaștem, de asemenea, că nu orice notificare de retragere este valabilă sau cu bună-credință. În astfel de cazuri, încurajăm cu tărie utilizatorii să depună contranotificări atunci când consideră în mod corespunzător că cererea de eliminare DMCA este nevalidă sau necorespunzătoare. Pentru mai multe informații despre ce trebuie făcut dacă credeți că o notificare DMCA a fost depusă în mod necorespunzător, vă recomandăm să consultați Lumen Database (anterior cunoscut sub numele de Chilling Effects).

Dacă sunteți proprietarul unui conținut care este utilizat necorespunzător într-unul dintre Proiecte fără permisiunea dvs., puteți solicita eliminarea conținutului în conformitate cu DMCA. Pentru a face o astfel de solicitare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@b-zone.ro sau rostiți un mail către agentul nostru desemnat la această adresă.

În mod alternativ, puteți să adresați o cerere comunității noastre, care gestionează adesea problemele legate de drepturile de autor mai rapid și mai eficient decât le prevede în conformitate cu DMCA. În acest caz, puteți posta o notificare care explică preocupările dvs. privind drepturile de autor. Pentru o listă neexhaustivă și neautorizată a proceselor relevante pentru diferitele ediții ale proiectului, vedeți aici. Înainte de a depune o plângere DMCA, aveți și opțiunea de a trimite un e-mail comunității la contact@b-zone.ro.

Site-uri web şi resurse terţe

Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea de către dvs. a oricăror site-uri sau resurse ale unor terțe părți. Deși proiectele conțin legături către site-uri și resurse ale unor terțe părți, nu susținem și nu suntem responsabili sau răspunzători pentru disponibilitatea, acuratețea sau conținutul, produsele sau serviciile conexe (inclusiv, fără limitare, orice virus sau alte caracteristici care dezactivează), și nici nu avem nicio obligație de a monitoriza un astfel de conținut terță parte.

Gestionarea site-ului

Administraţia are dreptul să aplice următoarele acţiuni:

  • Detecta, preveni sau a aborda probleme de fraudă, securitate sau de natură tehnică, sau a răspunde cererilor de suport din partea utilizatorilor;
  • Refuza, dezactiva sau restricționa accesul la contribuție oricărui utilizator care încalcă acești Termeni de Utilizare;
  • Bloca un cont de utilizator de la editare sau de la contribuire pentru acțiuni ce încalcă acești Termeni de Utilizare, inclusiv pentru încălcarea repetată a drepturilor de autor;
  • Întreprinde acțiuni legale împotriva utilizatorilor care încalcă acești Termeni de Utilizare (inclusiv prin raportarea lor la autoritățile legale)

Jurisdicţie

Pentru a ne asigura că disputele sunt tratate la cât mai scurt timp după ce apar, acceptați că, indiferent de statutul sau legea contrară, orice revendicare sau plângere pe care ați putea-o depune în raport cu utilizarea serviciilor noastre sau a acestor Termeni de Utilizare trebuie să fie depuse în limita termenului de prescripție sau, dacă acesta intervine mai repede, în termen de un (1) an după ce faptele pertinente pentru această revendicare sau plângere au putut fi descoperite printr-o investigație rezonabilă.

Modificări ale termenilor de utilizare

Așa cum contribuția comunității Wiki B-Zone este esențială pentru creșterea și întreținerea proiectului, credem că intrarea comunității este esențială pentru ca acești Termeni de Utilizare să servească în mod corespunzător utilizatorii noștri. Este, de asemenea, esențial pentru un contract echitabil. Prin urmare, vom furniza comunității aceste Termeni de utilizare, precum și orice revizuiri substanțiale viitoare ale acestor Termeni de utilizare, pentru a comenta cu cel puțin treizeci (30) de zile înainte de sfârșitul perioadei de comentarii. Dacă o revizuire propusă în viitor este substanțială, vom furniza încă 30 de zile pentru comentarii, după ce vom posta o traducere a revizuirii propuse în cel puțin o limbă (selectată la discreția noastră). Comunitatea va fi încurajată să traducă revizuirea propusă în alte limbi, după caz. Pentru modificări din motive legale sau administrative, pentru a corecta o declarație inexactă sau pentru a modifica răspunsul la comentariile comunității, vom furniza o notificare de cel puțin trei zile.

Pentru protecția Wiki B-Zone și a altor utilizatori ca dumneavoastră, dacă nu sunteți de acord cu Termenii și condițiile noastre, nu puteți utiliza site-ul nostru.


Comunitatea B-Zone, http://b-zone.ro, B-Zone.Ro Community, Bucuresti, Let's play together