Alte sisteme:Droguri

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română
Efectul drogurilor


Tipuri de droguri, beneficii și consecințe

 1. Marijuana - folosind comanda /usedrugs marijuana se vor consuma 12 grame din totalul de droguri pe care le deține. Acest drog oferă jucătorului 5 HP, însă și 2% dependență sau efecte secundare precum amețeală.
 2. Cocaine - folosind comanda /usedrugs cocaine se vor consuma 18 grame din totalul de droguri pe care îl deține. Acest drog oferă jucătorului 20 HP, însă și 4% dependență sau efecte secundare precum amețeală.
 3. Ecstasy - folosind comanda /usedrugs ecstasy se vor consuma 26 grame din totalul de droguri pe care îș deține. Acest drog oferă jucătorului 50 HP. însă și 10% dependență, un efect secundar neobișnuit și împosibilitatea de a se mișca timp de 10 secunde.
 4. Meth sau metamfetamină - folosind comanda /usedrugs meth se vor consuma 38 grame de droguri din totalul pe care le deține. Acest drog oferă jucătorului 100 HP, însă și 20% dependență și imposibilitatea de a se mișca timp de 20 de secunde.

Notă: În timpul cât caracterul este la pământ comanda /stopanim nu este funcționabilă.

Dependența

 • La fiecare 15 minute, jucătorii dependenţi de droguri care nu au consumat droguri în ultimele 15 minute, vor pierde viaţă în felul următor:
  • Pentru un grad de dependenţă cuprins între 50% și 69% jucătorul va pierde 5 HP.
  • Pentru un grad de dependenţă cuprins între 70% și 89% jucătorul va pierde 15 HP.
  • Pentru un grad de dependenţă cuprins între 90% și 100% jucătorul va pierde 30 HP.
 • Pentru a scăpa de dependență, jucătorii pot folosi comanda /rehab.


Comenzi specifice

/usedrugs

Această comandă poate fi folosită pentru a consuma un anumit tip de droguri, cantitatea folosită fiind stabilită automate de către server.

/rehab

Această comandă poate fi folosită de către jucătorii dependenți de droguri dacă aceștia se află lângă spitalul din Los Santos. Folosind această comandă, jucătorul dependent de droguri va pierde 10 procente din procentul de dependență actual. Comanda poate fi utilizată o singură dată / payday și costă $1. De asemenea, paramedicii vă pot da /rehab și veți pierde 20% din dependență.