Alte sisteme:Droguri

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română
Efectul drogurilor


Tipuri de droguri, beneficii și consecințe

 1. Marijuana - folosind comanda /usedrugs marijuana se vor consuma 2 grame din totalul de droguri pe care le deține. Acest drog oferă gangsterului 5 HP, însă și 2% dependență sau efecte secundare precum amețeală.
 2. Cocaine - Un jucător poate folosi acest drog tastând comanda /usedrugs cocaine. Va consuma 4 grame din totalul de droguri pe care îl deține, va primi 20 HP, însă și 4% dependență sau efecte secundare precum amețeală.
 3. Ecstasy - Acest drog poate fi folosit utilizând comanda /usedrugs ecstasy. Se vor consuma 8 grame din totalul de droguri deținut, iar jucătorul va primi 50 HP. Spre deosebire de celelalte droguri, acesta oferă 10% dependență și un efect secundar neobișnuit. Odată folosit acest drog caracterul va cădea la pământ automat pentru 10 secunde. În acest timp comanda /stopanim este inutilă.
 4. Meth sau metamfetamină - Acest drog este cel mai puternic, însă și cel mai de folos datorită consecințelor. Folosind comanda /usedrugs meth, se vor consuma 12 grame de dorguri. Jucătorul va primi 100% HP, însă și 20% dependență și imposibilitatea de a se mișca timp de 20 de secunde.


Dependența

 • La fiecare 15 minute, jucătorii dependenţi de droguri care nu au consumat droguri în ultimele 15 minute, vor pierde viaţă în felul următor:
  • Pentru un grad de dependenţă cuprins între 50% și 69% jucătorul va pierde 5 HP.
  • Pentru un grad de dependenţă cuprins între 70% și 89% jucătorul va pierde 15 HP.
  • Pentru un grad de dependenţă cuprins între 90% și 100% jucătorul va pierde 30 HP.
 • Pentru a scăpa de dependență, jucătorii pot folosi comanda /rehab.


Comenzi specifice

/rehab

Această comandă poate fi folosită de către jucătorii dependenți de droguri dacă aceștia se află lângă spitalul din Los Santos. Folosind această comandă, jucătorul dependent de droguri va pierde 10 procente din procentul de dependență actual. Comanda poate fi utilizată o singură dată / payday și costă $1.