Alte sisteme:Referral

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română
Referral page


Ce este sistemul de referral?

Sistemul de referral este o modalitate prin care poți câștiga bonusuri invitându-ți prietenii la joc. Acest sistem te va ajuta sa crești mai repede în nivel și să câștigi bani în joc mai ușor.


Cum imi invit prietenii?

Pentru a înscrie un jucător cu succes în lista recruților tăi, ai nevoie de unicul referral ID asociat contului tău. Pentru a afla referral ID-ul, accesează pagina Referrals din contul tău. Pentru a afla mai multe despre ceea ce găsești pe pagina Referrals, vizitează articolul Contul Meu.

Imediat ce ați intrat în posesia ID-ului de referral, puteți să-l distribuiți prietenilor pe care doriți să-i invitați la joc. Odată cu înregistrarea unui cont nou pe unul dintre serverele B-Zone RPG, jucătorii sunt întrebați dacă au fost aduși de cineva pe comunitate.

Pentru a apărea pe lista recruților voștrii, jucătorii trebuie să introducă în acel moment, codul pe care l-ați distribuit (referral ID-ul). Imediat ce codul vostru a fost introdus de către un jucător, acesta devine recrutul vostru și va apărea în tabelul paginii Referrals.


Cum si cat castig?

Tu vei primi bonusuri de fiecare dată când prietenii tăi vor folosi comanda /buylevel, după următoarele procente de calcul:

  • 15% din punctele de respect (RP) ale prietenului tău folosite la achiziționarea noului nivel. Valoarea rezultată din calcul se va rotunji prin lipsă. Exemplu: dacă prietenul tău va folosi 58 de puncte de respect, tu vei primi 8 puncte de respect. Dacă prietenul tău va folosi 6 puncte de respect, tu nu vei primi nici un punct de respect din cauza rotunjirii prin lipsă.
  • 200% din suma plătită de prietenul tău la achiziționarea unui nivel nou. Exemplu: Dacă prietenul tău va plăti $3.000 pentru a avansa în nivel, tu vei primi $6.000.
Refferal in /stats
Referrals


Comenzi specifice

/referrals

Cu ajutorul acestei comenzi veți putea vedea referralii online în acel moment.

Nota: Pentru a vedea mai ușor cine v-a adus pe server, puteți folosi comanda /stats.