B-Zone Wiki:Despre

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română
Despre Wiki B-Zone


Wiki B-Zone este o enciclopedie online, predestinată pentru comunitatea de jucători care activează pe serverele noastre, cu acces gratuit, dezvoltată în mod colaborativ de către administratorii acesteia. Oricine poate vizualiza un articol, în orice moment, total sau parţial, astfel încât:


  • în Wiki B-Zone găsiți și articole și teme actuale de pe serverele RPG;
  • unele articole sunt mai complete și altele mai puțin complete, dar cantitatea și calitatea informațiilor din Wiki sunt în continuă creștere;
  • modul de exprimare din articole nu este foarte unitar, deoarece articolele nu au un autor unic;
  • ocazional în Wiki se pot găsi și articole sau informații contradictorii (care însă desigur că trebuiesc corectate);
  • iar greșelile sau inadvertențele pe care le observați în articolele despre subiecte care vă sunt familiare vor continua să existe atâta vreme, până când un contribuitor va decide să le corecteze.
  • informaţiile care nu sunt de actualitate sau sunt eronate, pot fi raportate aici.


De asemenea, este foarte important faptul că Wiki B-Zone este o enciclopedie liberă: licența sub care apar toate materialele din Wiki garantează faptul că orice contribuție la Wiki este făcută în interes public, fără nici o posibilitate ca vreo persoană fizică sau juridică să-și însușească aceste materiale.


Dacă doriți informații practice suplimentare despre Wiki B-Zone, cel mai bun început este pagina de bun venit, care vă va îndruma pe cel mai scurt drum către articolele obișnuite de interes legate de acest proiect.


Puteți cere informații suplimentare la contact@b-zone.ro.