Website:Account Recovery

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română
Lacat.jpg

Cum îmi recuperez contul?

  • Jucătorii care și-au pierdut accesul la cont din diferite motive pot face o cerere de recuperare cont intrând pe pagina de login și apăsând pe butonul "Lost your account?".

Link-ul precizat mai sus vă va duce pe o pagină unde introduceți numele curent al contului tău. În caz că acesta a fost schimbat între timp, puteti da click pe link-ul "Can't find your account? Click here". De acolo veți putea căuta contul după numele anterior.

  • În cadrul cererii de recuperare, întrebările sunt stabilite de admini și este nevoie de răspunsuri cât mai detaliate, astfel încat aceștia să poata stabili pe baza lor dacă contul vă aparține sau nu.

Verificările se fac de către adminii 4+ și fiecare întrebare va putea fi validată sau invalidată de aceștia, urmand să se stabileasca un procentaj.

  • În urma închiderii unei cereri cu răspuns pozitiv, adresa de email setată pe cont va fi înlocuita cu cea completată în cerere.

În momentul închiderii unei cereri, autorul acesteia va primi un mail pe adresa de email completată în formular informându-l cu privire la răspunsul primit și detalii suplimentare. Dacă a fost făcută o încercare de recuperare de cont și a primit un răspuns pozitiv, nu se va putea face alta pentru acel cont timp de un an. Dacă au fost primite 3 răspunsuri negative consecutive, nu se va putea crea o cerere timp de o luna.