Bizuri:Descriere Generala

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română
Gun Shop Los Santos
Text informativ

Bizurile sunt locaţii specifice vieţii de zi cu zi, precum FastFood-urile sau magazinele de haine. Pe serverul B-Zone RPG acestea sunt clădiri pe care orice jucător poate să le cumpere dacă deţine o anumită sumă de bani cerută şi un anumit nivel stabilit pentru bizul respectiv.

Bizurile au şi ele o anumită producţie de bani precum casele, astfel, de fiecare dată când un jucător intră intr-un biz, acestuia îi va fi sustrasă o sumă de bani, numită taxă de intrare.
Orice jucător proprietar de biz poate să seteze taxa de intrare a biz-ului său, excepţie făcând bizurile care au taxă standard.

Orice jucător ce deţine cel puţin nivel 9, poate să-şi achiziţioneze un biz. Fiecare biz dispune de un text informativ plasat lângă uşa de intrare. Privind textul informativ veţi afla urmatoarele aspecte cu privire la bizul respectiv:

  1. ID-ul bizului, situat pe primul rând al paragrafului.
  2. Numele informativ al bizului.
  3. Numele proprietarilor bizului (puteţi vedea proprietarii folosind /shareholders).
  4. Nivelul de care aveţi nevoie pentru a putea cumpăra bizul respectiv.
  5. Taxa de intrare.

Sistemul de acţiuni

Sistemul de acţiuni este un sistem bazat pe cumpărarea, respectiv vânzarea de acţiuni la un anumit biz. Puteţi deţine dintr-un biz minim 10% din profit şi un maxim de 100%, puteţi deţine de asemenea acţiuni la mai multe bizuri deodată. Spre exemplu, puteţi deţine 10% din CNN LS, 20% din Pizza Idlewood, 40% din Clothes Store LS, până atingeţi maximul de 100% pe care-l puteţi deţine. În funcţie de procentul pe care-l deţineţi dintr-un anumit biz veţi primi şi partea voastră de profit, un exemplu simplu este dacă deţineţi 10% din CNN LS şi acesta produce $1.000.000 zilnic, veţi câştiga $100.000 în acea zi deţinând 10% din biz.

Puteţi vinde acţiunile unui biz altui jucător folosind comanda [/trade], pentru a vinde acţiunile la stat pe 0$ puteţi folosi comanda [/sellshares].

Tipuri de bizuri

Postări similare

• Bizuri - Comenzi uzuale
• Case - Descriere generală
• Case - Comenzi uzuale