Comenzi uzuale:Cont

De la B-Zone Wiki
Salt la: navigare, căutare
Alte limbi:
English • ‎Română
Comenzile acestei categorii sunt axate strict pe controlul propriului cont.

/stats

Folosind comanda /stats, veţi afla toate informaţiile contului vostru din momentul respectiv.
Detaliile pe care serverul vi le pune la dispoziţie sunt identice cu cele pe care le puteţi afla direct din contul vostru de pe website.

/buylevel

Comanda /buylevel, prin traducere înseamnă a cumpăra un nivel, în cazul serverelor B-Zone RPG, a trece la un nou nivel.
Oricărui jucător al comunităţii îi este permisă folosirea comenzii respective şi automat trecerea la un nou nivel, doar daca acesta are punctele de respect (respect points - RP) necesare cumpărării nivelului respectiv.
Pentru a afla cate puncte de respect deţineţi, folosiţi comanda /stats.
Note:

  • Odată cu avansarea în nivel, prețul acestuia crește calculându-se după cum urmează: suma = level*250.
  • Odată cu avansarea în nivel, numărul de RP necesare pentru avansare crește calculându-se după cum urmează: ore = level*4-2.

/changepass

Daca utilizaţi această comanda, trebuie să ştiţi ca pentru a schimba parola contului trebuie sa cunoaşteţi actuala voastră parolă.
Serverul vă va afisa un dialog in care trebuie sa introduceţi actuala parolă a contului. În cazul în care actuala parolă este corectă, un alt dialog va apărea, dialog pe care trebuie să-l completaţi cu noua parolă.
Daca v-aţi uitat parola nu veţi putea să o schimbaţi folosind comanda /changepass din joc, ci o să trebuiască să apasaţi butonul "Forgot your password" după caz de pe website-ul serverului de care aparţineţi (RPG1, RPG2, RPG3).

/changeemail

Folosirea acestei comenzi, va determina serverul sa vă ofere un set de informaţii cu privire la schimbarea email-ului contului prin intermediul unei casete de dialog.
Mai jos gasiţi un exemplu de astfel de dialog, afişat de serverul rpg.b-zone.ro:

În cazul în care adresa de email nu este validată, o veți putea schimba direct din joc. Mai multe informații găsiți pe pagina Email.

/tutorials

Comanda afişează diverse instrucţiuni cu privire la serverele B-Zone RPG, fiind împarţite pe categorii:
Şcoala de şoferi, Vehicule de tutorial, Joburi şi bani, Taxiuri si locaţii, Paramedici si viaţă, Licenţe, Wanted si jail, Facţiuni, Anunţuri jucători, Vehicule personale, Case si bizuri, Jefuirea băncilor, Evenimente, Sistem referral, Regulament server,Admini si helperi.