Comenzi uzuale:Cont

From B-Zone Wiki
Jump to: navigation, search
This page contains changes which are not marked for translation.

Other languages:
English • ‎Română
Comenzile acestei categorii sunt axate strict pe controlul propriului cont.

/stats

Folosind comanda /stats, veţi afla toate informaţiile contului vostru din momentul respectiv.
Detaliile pe care serverul vi le pune la dispoziţie sunt identice cu cele pe care le puteţi afla direct din contul vostru de pe website.

/buylevel

Comanda /buylevel, prin traducere înseamnă a cumpăra un nivel, în cazul serverului B-Zone RPG, a trece la un nou nivel.
Oricărui jucător al comunităţii îi este permisă folosirea comenzii respective şi automat trecerea la un nou nivel, doar daca acesta are punctele de respect necesare cumpărării nivelului respectiv.
Pentru a afla cate puncte de respect deţineţi, folosiţi comanda /stats.
Dacă dețineți mai multe puncte de respect decât cele cerute pentru avansarea la următorul nivel acestea vor fi pierdute odată cu achiziționarea noului nivel.
Pentru fiecare aveansare în nivel jucătorul va primi câte 10 Gold drept recompensă.
Note:

  • Odată cu avansarea în nivel, prețul acestuia crește calculându-se după cum urmează: suma = level*250.
  • Odată cu avansarea în nivel, numărul de RP necesare pentru avansare crește calculându-se după cum urmează: RP-uri necesare = level*4-2.
  • Jucătorii care dețin Cont Premium activ nu vor pierde punctele de respect pe care le dețin în plus față de cele cerute pentru avansarea în nivel.

/changepass

Daca utilizaţi această comanda, trebuie să ştiţi ca pentru a schimba parola contului trebuie sa cunoaşteţi actuala voastră parolă.
Serverul vă va afisa un dialog in care trebuie sa introduceţi actuala parolă a contului.

În cazul în care actuala parolă este corectă, un alt dialog va apărea, dialog pe care trebuie să-l completaţi cu noua parolă.

Daca v-aţi uitat parola nu veţi putea să o schimbaţi folosind comanda /changepass din joc, ci o să trebuiască să apasaţi butonul "Forgot your password" după caz de pe website-ul serverului.

/changeemail

Folosirea acestei comenzi, va determina serverul sa vă ofere un set de informaţii cu privire la schimbarea email-ului contului prin intermediul unei casete de dialog.
Mai jos gasiţi un exemplu de astfel de dialog, afişat de server.

În cazul în care adresa de email nu este validată, o veți putea schimba direct din joc. Mai multe informații găsiți pe pagina Email.

/arenas

Prin folosirea acestei comenzi puteți verifica disponibilitatea unei anumite arene dintre cele disponobile pe server, dacă este ocupată sau nu.