Pagina principală

From B-Zone Wiki
Revision as of 17:05, 18 July 2023 by Madalin (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Other languages:
English • ‎Română

Bun venit la Wiki B-Zone

Aici vei găsi informații detaliate cu privire la sistemele serverului RPG al comunității B-Zone.
Acest Wiki te va ajuta să te familiarizezi cu aceste sisteme și să înveți la ce folosesc și cum să te folosești tu însuți de ele.
Wiki B-Zone deţine în acest moment 327 de articole despre serverul RPG.

Despre B-Zone

Comunitatea B-Zone deține în acest moment un singur server de SA-MP, bucurându-se de un public larg atât la nivel național cât și internațional. Serverul RPG al comunității se adresează tuturor iubitorilor jocului San Andreas, acestea oferind o experiență online alături de prieteni. Jucătorii noștri beneficiază de un Gamemode unic, cu numeroase sisteme ce au ca scop principal distracția, care este îmbunătățit frecvent.

Primul server a fost înființat în data de 1 Septembrie 2008 și încă de atunci beneficiază de popularitate crescândă. De atunci, am mai înființat alte 3 servere ce rulează același Gamemode și care se bucură de un succes similar, care au fuzionat în luna August al anului 2019 ca RPG1 (RPG1 şi RPG3) şi RPG2 (RPG2 şi RPG4), acestea de asemenea se bucură de un succes răsunător, cu un număr ridicat al jucătorilor care activează pe serverele noastre.

Ulterior, aceste două servere (RPG1 & RPG2) au fuzionat și ele de asemenea între ele pe data de 01 Iulie 2023 formând un singur server al comunității.

Legături externe